Allt-i-ett, bältesfixering

Attends erbjuder ett stort urval av allt-i-ett bältesskydd. Attends Flex är en serie utformade skydd för att hantera tung inkontinens. De är lätta att använda, med ett flexibelt fixeringssystem som gör att bältet kan fästas säkert runt midjan innan skyddet slutfixeras. Den högabsorberande kärnan bidrar till att minska risken för läckage, håller huden torr och skyddar mot otrevlig lukt.

Select Incontinence Level:

×
Lätt inkontinens är när du upplever droppar eller små skvättar av urin. Medel inkontinens är när du upplever små till lite större skvättar. Tung inkontinens är när du läcker stora mängder urin -och/eller avföring.

Select Absorbency Level:

×
Vårt nummersystem finns i nivåerna 0-10. Ju högre nummer desto mer absorberar produkten.

Välj storlek:

×
Allt-i-ett, bältesfixeringAllt-i-ett, bältesfixering
Product Line
  1. Tung Flex 10
    Allt-i-ett, bältesfixering Flex 10 10|M
  2. Tung Flex 9
    Allt-i-ett, bältesfixering Flex 9 9|M
Fördelar
Quick-Dry
För snabb absorption och torrhet
Quick-Dry är det spridningsskikt som är placerat direkt under ytskiktet där urinen först når skyddet. Det leder snabbt bort urinen från ytan och ner i skyddets kärna och förhindrar samtidigt återvätning. Det kan hantera flera urintömningar utan att påverka skyddets kapacitet, vilket resulterar i bästa förutsättningen för god
hudvård och läckagesäkerhet.
Active Zone
Där mest absorption behövs.
Active Zone är ett område centrerat i mitten av skyddet som erbjuder hög absorption där det verkligen behövs. Hög absorption ger torrhet och ökad läckagesäkerhet för användaren.
100% Andningsbar
För ökad komfort.
Det andningsbara materialet gör det möjligt för huden att andas, vilket bidrar till en ökad komfort och god hudhälsa.
Odour Protection
Minskar risken för otrevlig lukt.
pH Värde
Bidrar till att skydda huden för en god hudhälsa.
Kärnteknologin med de spiralformade fibrerna i spridningsskiktet hjälper till att garantera ett lågt pH-värde likt hudens naturliga pH. Detta hjälper till att skydda huden och bidra till god hudhälsa