Allt-i-ett, byxor

Attends Pull-Ons är mjuka och diskreta skydd av byxmodell som kan användas av både män och kvinnor. Produkterna är utformade för att bäras som vanliga underkläder och har optimal passform och komfort. Pull-Ons finns i en mängd olika storlekar och absorptionsnivåer, så att du ska kunna hitta den rätta produkten för din kroppsform och läckagemängd.
Vi vet att de som använder våra produkter uppskattar diskretion. Det är därför Attends Pull-Ons med fullhöjd elasticitet och mjukhet runt midjan ger en optimal passform. Byxorna är gjorda av ett hudvänligt och andningsbart material som ger extra god komfort. Dubbla kärnor med spridningsskikt ger extra läckagesäkerhet - för dig med en aktiv livsstil.

Grad av inkontinens:

×
Lätt inkontinens är när du upplever droppar eller små skvättar av urin. Medel inkontinens är när du upplever små till lite större skvättar. Tung inkontinens är när du läcker stora mängder urin -och/eller avföring.

Absorptionsnivå:

×
Vårt nummersystem finns i nivåerna 0-10. Ju högre nummer desto mer absorberar produkten.

Välj storlek:

×
Allt-i-ett, byxorAllt-i-ett, byxor
Produktsortiment
 1. Tung Attends Pull-Ons 10 L
 2. Tung Attends Pull-Ons 6 XXS
 3. Medel Attends Pull-Ons 4 L
 4. Tung Attends Pull-Ons 6 XS
 5. Tung Attends Pull-Ons 10 M
 6. Medel Attends Pull-Ons 4 XL
 7. Medel Attends Pull-Ons 4 M
 8. Tung Attends Pull-Ons 6 XL
 9. Tung Attends Pull-Ons 8 XL
 10. Medel Attends Pull-Ons 4 S
 11. Tung Attends Pull-Ons 10 XL
Fördelar
Quick-Dry
För snabb absorption och torrhet
Quick-Dry är det spridningsskikt som är placerat direkt under ytskiktet där urinen först når skyddet. Det leder snabbt bort urinen från ytan och ner i skyddets kärna och förhindrar samtidigt återvätning. Det kan hantera flera urintömningar utan att påverka skyddets kapacitet, vilket resulterar i bästa förutsättningen för god
hudvård och läckagesäkerhet.
Active Zone
Där mest absorption behövs.
Active Zone är ett område centrerat i mitten av skyddet som erbjuder hög absorption där det verkligen behövs. Hög absorption ger torrhet och ökad läckagesäkerhet för användaren.
100% Andningsbar
För ökad komfort.
Det andningsbara materialet gör det möjligt för huden att andas, vilket bidrar till en ökad komfort och god hudhälsa.
Odour Protection
Minskar risken för otrevlig lukt.